logo
Harag & hajnal
Renée Ahdieh

Harag & hajnal

Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft

Az Ezeregyéjszaka meséi hagyományait követve A harag és a hajnal pompás és izgalmas olvasmányt nyújt az első oldaltól az utolsóig.

A véres kezű, ifjú uralkodó birodalmában minden hajnal szívszaggató bánattal köszönt egy újabb szerencsétlen családra. Kálid, Koraszán tizennyolc éves kalifája egy rémséges szörnyeteg. Minden éjszaka új feleséget vesz magához, amint azonban felvirrad a reggel, nyakára kötött selyemzsinórral kioltják a fiatal lány életét. Amikor a tizenhat esztendős Sahrazád legkedvesebb barátja is Kálid áldozatául esik, a lány kegyetlen bosszút esküszik, és önként vállalja a következő menyasszony sanyarú sorsát. Sahrazád feltett szándéka, hogy életben marad, sőt egyszer és mindenkorra véget vet a kalifa rémuralmának.

Éjszakáról éjszakára sikerül bűvöletbe ejtenie Kálidot varázslatos történeteivel, s közben kiderül, hogy a férfi egészen más, mint amilyennek képzelte. A rettegett szörnyeteg valójában egy megkínzott szívű ifjú. Sahrazád beleszeret. Ráébred, hogy a látszat bizony gyakran csal a pompás márványpalotában. Elhatározza, hogy felderíti a sötét árnyak között rejlő titkokat, miközben mindvégig készen áll, érzelmei ellenére is, hogy kitöltse a bosszúját Kálidon a megannyi ellopott életért. Vajon győzedelmeskedhet szerelmük a mesékből és titkokból szőtt világban?

Tulajdonságok

  • 140 x 210 mm
  • 384 oldal
  • ISBN 978-615-553-555-0

További ajánlatunk

Vaticanum – Az ősi prófécia
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Nyom nélkül
Eredeti ár: 1 800 Ft
Online ár: 1 440 Ft
Karácsonyi küldetés
Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 240 Ft
Gyülekező árnyak
Eredeti ár: 3 800 Ft
Online ár: 3 040 Ft