logo
Kiszolgáltatva
Sophie Hannah

Kiszolgáltatva

Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft

A fordulatos pszichothriller hamisítatlan Sophie Hannah-i módon az emberi lélek legmélyére ás. A modern thriller mestere ezúttal a családon belüli erőszak, a bántalmazás mozgatórugóit tárja fel, minden oldalon egy-egy újabb mozaikkockát illesztve a történetbe, amíg teljes nem lesz a kép.

Egyik este ismeretlen nő állít be Simon Waterhouse nyomozó otthonába. Azt állítja, hogy ő Proust felügyelő lánya, és az apja bizonyítékot hamisított, minek következtében egy ártatlan embert vádolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szélütött feleségét.

A vidéki Angliában játszódó történet szálai összekapcsolódnak a düsseldorfi repülőtéren ragadt okos, sikeres üzletasszony, Gaby Struthers történetével, valamint egy 20 év körüli ápolónőével. A két nő kénytelen egy hotelszobában tölteni az éjszakát Németországban, amíg jobbra fordul az időjárás és felszállhat a gépük. Az ápolónő is azt állítja, hogy Gaby régi szerelmét, Timet ártatlanul fogják elítélni felesége meggyilkolásáért.

A pénz lett volna az indítóok? Vagy az engesztelhetetlen gyűlölet, amit a férj magatehetetlen felesége miatt érez? A bonyolult rejtély megoldása Simon Waterhouse-ra Sophie Hannah csavaros eszű nyomozójára és csapatára vár.

Tulajdonságok

  • 125 x 200 mm
  • kb. 500 oldal
  • ISBN 978-963-098-738-7

További ajánlatunk

Menekülés az Alkonypagonyból
Eredeti ár: 4 500 Ft
Bevezető ár: 3 150 Ft
A lila pavilon
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Egy úriember nyakkendői
Eredeti ár: 4 990 Ft
Bevezető ár: 3 493 Ft
Testvérharc
Eredeti ár: 4 800 Ft
Akciós ár: 3 840 Ft