Borítókép: Neveld a kutyád!
Kossuth Kiadó 2021
Tulajdonságok
  • 160 x 213 mm, puhatáblás
  • 128 oldal
  • ISBN 978-963-544-565-3

Gideon Kidd, Rachel Braunigan Neveld a kutyád!

Eredeti ár: 3 490 Ft
Korábbi ár: 1 745 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 094 Ft

A kutyák képesek minket megvigasztalni és megnevettetni. A mindennapokban is segítséget nyújthatnak, miközben a lelki társaink is egyben.

Egy tizenegy éves amerikai srác, Gideo Kidd létrehozott egy Twitter-fiókot, ahol mindent megtudhatunk a kutyákkal való kommunikációról és a gondozásukról. Gideon gyorsan népszerű lett a Twitteren és az Instagramon, sokan a szívükbe zárták a fiú kutyás sztorijait. Miután a srác sokat megtanult az ebekről, úgy döntött, hogy ezt másokkal is meg szeretné osztani, ezért írta ezt a könyvet, ami elsősorban gyermek kutyabarátoknak szól.

Gideon és az édesanyja együtt állították össze a kötetet, amelyből megtanulhatod, hogyan kommunikálnak négylábú barátaink a testbeszédükkel, emellett sok-sok egyéb érdekességet ismerhetsz meg az ebekről. Ráadásul a Kutyafigyelő fejezet segítségével egy ebnaplót is vezethetsz a különféle fajtákról, akikkel találkozol.

Nem túlzás azt állítani, hogy ez a könyv a legjobb ajándék egy kutyabarát gyermeknek, aki mindent meg akar tudni ezekről a fantasztikus állatokról.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok