logo
Isten háta mögött

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2022. október 13.

C. J. Box

Isten háta mögött

Eredeti ár: 4 500 Ft
Bevezető ár: 3 150 Ft

C. J. Box, az Edgar Allan Poe-díj nyertese, a The New York Times sikerszerzője egy zaklatott életű rendőr történetét tárja elénk, aki a Yellowstone Nemzeti Parkban túrázó fiát próbálja megmenteni egy kíméletlen gyilkostól.

Cody Hoyt kitűnő, ám alkoholproblémákkal küzdő nyomozó. Nagy küzdelmek árán már két hónapja tiszta, amikor barátját, Hank Winterst összeégve találják egy távoli hegyi házban. Először minden öngyilkosságra utal, és úgy tűnik, a férfi újra az üveghez nyúlt, de Cody jól ismeri Hanket, és tudja, hogy ez lehetetlen. Amikor mélyebbre ás az ügyben, egyre több jel mutat arra, hogy bűncselekmény történt. Miután Hoyt nyomozó szénája – korábbi viselkedése miatt – nem áll túl jól a seriffhivatalban, nem nyomozhat emberölési ügyben, de Codyt semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megtalálja Hank gyilkosát.

A helyszínen talált nyomok alapján a gyilkos egy sportszerkereskedő lehet, aki turistákat vezet a Yellowstone Nemzeti Park távoli zugaiba. A többnapos, lóháton megtett túrára Cody fia, Justin is elmegy, így a nyomozó kétségbeesve próbál a nyomukra bukkanni, és elkapni a gyilkost, mielőtt beérnek a vadonba. Életre-halálra szóló macska-egér játszma kezdődik, és úgy tűnik, a gyilkos mindig előre tudja a rendőr következő lépését. Cody beveszi magát a vadonba, és megpróbálja megakadályozni, hogy a gátlástalan gyilkos elpusztítsa az egyetlen dolgot, ami még megmaradt számára az életben.

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 416 oldal
  • ISBN 978-963-544-850-0

További ajánlatunk

LAÁRma a köbön
Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 1 992 Ft
Az idegen ház
Eredeti ár: 3 400 Ft
Online ár: 2 720 Ft
Isten haragja
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Sztárok az éjszakában
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft