Borítókép: Air Awakens 1. – Ébredő szél
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 384 oldal
  • ISBN 9789636362928

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. június 3.

Elise Kova Air Awakens 1. – Ébredő szél

Air Awakens

Eredeti ár: 5 800 Ft
Bevezető ár: 4 060 Ft

A lassan kibontakozó románc és az elemi mágia rajongóinak íródott Ébredő szél egy olyan világban játszódik, ahol a hatalom legkisebb ígérete is intrikák és vágyak kereszttüzébe kerül.

Vhalla Yarl könyvtári tanoncból válik nagy hatalmú varázslónővé, és egy olyan románcba keveredik, amelynek hevessége csak az újonnan felfedezett erejéhez mérhető.

A Solaris Birodalomnak már csak egyetlen királyságot kell meghódítania a kontinens feletti teljes uralomért, de a visszahúzódó Vhalla Yarlban szunnyadó, nemzedékek óta nem látott elemi mágia megfordíthatja a háború menetét.

Vhallát kis kora óta arra tanították, hogy tartsa távol magát a Varázslók Tornyától, a titokzatos mágikus testvériségtől, így könyvekkel körülvéve, békében élte hétköznapjait. De amikor tudtán kívül megmenti az egyik legnagyobb hatalmú varázsló, Aldrik koronaherceg életét, önkéntelenül is részesévé válik ennek a világnak. Súlyos döntés előtt áll: elfogadja varázstudását és a vele járó felelősséget, vagy kiirtja magából a mágiát, és visszatér a korábbi életéhez.

Veszedelmes erők feszülnek egymásnak az árnyak között - vajon Vhallának milyen árat kell fizetnie a habozásáért?

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok