Borítókép: Alvilági románc – Savage Lover (NEM éldekorált kiadás)
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 352 oldal
  • ISBN 9789636364816

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2025. május 26.

Sophie Lark Alvilági románc – Savage Lover (NEM éldekorált kiadás)

Nero & Camille

Eredeti ár: 5 990 Ft
Bevezető ár: 4 193 Ft

Nem éldekorált kiadás

Egy férfi és egy nő, akik meg vannak győződve róla, hogy nem érdemlik meg a szerelmet… Egészen addig, amíg nem találkoznak.

 
Camille Rivera fuldoklik. Az apja beteg, az öccse összetűzésbe keveredett egy korrupt zsaruval, az autószerelő műhelye pedig veszteséges. Elkeseredetten próbál a felszínen maradni, bármi áron.
Nero Gallo a környék veszélyforrása. Egy bajkeverő, egy kétlábon járó sorscsapás. Camille végignézte, hogyan ment végig Nero minden lányon tízmérföldes körzetben. Amilyen szép a férfi, olyan nagy kegyetlenséggel törte össze a szívüket, és soha, senkihez nem kötődött.
Éppen ezért Camille képtelen elhinni, hogy Nero váratlanul megmenti őt egy kockázatos helyzetben. Egész életükben szomszédok voltak, de a lány csak a megtestesült bűnként ismerte őt. Lehetséges, hogy nem is tudja, kicsoda valójában Nero?
Ők ketten nem barátok, nem is szövetségesek. Ám Nero egyetlen esélye Camille, akinek bíznia kell abban, hogy a férfiban több is rejtőzik a kegyetlen felszín alatt.
Csakhogy a bizalom veszélyes dolog, Camille pedig hamarosan szembesül azzal, hogy egyetlen dolog veszélyesebb annál, mint megbízni Neróban: beleszeretni.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok