Borítókép: Dreams of Gods & Monsters – Istenek és szörnyek álmai
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 148 x 210 mm, puhatáblás
  • 704 oldal
  • ISBN 9789636363451

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. október 22.

Laini Taylor Dreams of Gods & Monsters – Istenek és szörnyek álmai

Füst és csont leánya

Eredeti ár: 7 990 Ft
Bevezető ár: 5 593 Ft

Egy döbbenetes átveréssel Karou átvette a kiméralázadás vezetését, és feltett szándéka, hogy visszafordítja a bosszú zsákutcájából. Rajta áll a jövő, már ha a háború tépázta Eretzben lehet még egyáltalán jövője a kimérának.
Közös ellenség, közös ügy.
Amikor Jael brutális szeráf serege betör az emberi világba, az elképzelhetetlen elkerülhetetlenné válik: Karounak és Akivának egyesíteniük kell ellenséges seregeiket, hogy szembeszálljanak az új fenyegetéssel. Régi álmok torz valóra válása ez, és most kezdik remélni, hogy talán új utat mutathat népüknek.
És talán saját maguknak is. Egy új életmód, és ki tudja, talán a szerelem felé.
De vannak Jealnél nagyobb fenyegetések is. Egy kegyetlen királynő Akivára vadászik, és… valami zajlik Eretz egein. Hatalmas foltok – akár a zúzódások – terjednek horizonttól horizontig. Gyülekeznek a nagy, szárnyas viharvadászok, mintha megidézték volna őket, folyton csak köröznek, és valami mélységesen rossz lappang a világ felszíne alatt.
Miféle erő sebezheti meg az eget?
Róma utcáitól Kirin bányájáig emberek, kimérák és szeráfok fognak harcolni, küszködni, szeretni és meghalni egy eposzi színtéren, mely meghaladja a jó és rossz, a helyes és helytelen, a barát és ellenség fogalmait.
Miről álmodnak istenek és szörnyetegek a tér és idő határain? És számít bármi más?

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok