Borítókép: Alvilági románc – Stolen Heir (éldekorált kiadás)
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 384 oldal
  • ISBN 9789636364557

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 23.

Sophie Lark Alvilági románc – Stolen Heir (éldekorált kiadás)

Mikolaj & Nessa
Alvilági románc

Eredeti ár: 5 990 Ft
Bevezető ár: 4 193 Ft

Éldekorált kiadás
 
A szerelem az egyetlen, amit nem lehet ellopni
 
Nessa Griffin magányos életet él. Túlságosan is együttérző és gyengéd az alvilági üzleteléshez, amelyben felnőtt, ezért nincs pozíciója a családja maffiabirodalmában. Nehezen tud érvényesülni otthon és az erősen versengő tánckarban sem, amelynek tagja.
Mikolaj Wilk a legádázabb gengszter Chicagóban, akit hajt a bosszúvágy. Örökbefogadó apja, aki Varsóban megmentette őt az utcára kerüléstől, Griffinék miatt lelte halálát.
Hogy bosszút álljon, Mikolaj elrabolja Nessát, és omladozó, kísérteties palotájában tartja fogva. Lehet, hogy ő nem érdemli meg, hogy megfizessen a családja bűneiért, de ebben a világban a farkasok bekebelezik a bárányokat, függetlenül attól, milyen ártatlanok.
Ám Mikolaj – miközben azt tervezgeti, hogyan pusztítson el mindent, ami a Griffin család számára fontos – azon kapja magát, hogy figyelmét egyre inkább leköti a foglya, és azt akarja, hogy ez a balerina csak neki táncoljon. Nessa időközben belevész a fogvatartója és közte növekvő feszültségbe, kapcsolatuk pedig új, rémisztő irányt vesz.
Mikolaj a szörny az ő szépségével szemben, de vajon sikerül Nessának megtalálni a benne rejlő férfit…?

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok