Borítókép: Mysteries of Thorn Manor – A Thorn-udvarház rejtélye
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 148 x 210 mm, puhatáblás
  • 256 oldal
  • ISBN 9789636364564

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 30.

Margaret Rogerson Mysteries of Thorn Manor – A Thorn-udvarház rejtélye

Eredeti ár: 4 990 Ft
Bevezető ár: 3 493 Ft

A nagy sikerű Könyvek varázslatának folytatásában Elisabethnek, Nathanielnek és Silasnak időben fel kell oldania azt a mágikus kötést, ami a Thorn-udvarházban tartja őket.
 
Elisabeth Scrivenernek végre sikerül beleszoknia az új életébe Nathaniel Thorn varázsló oldalán. Most, hogy démontársuk, Silas is visszatért, a minden lében kanál újságírók ismét zaklatni kezdik őket, mert pletykákra éheznek a város legnagyobb hatalmú varázslójáról és a könyvtárosról, aki elrabolta a szívét. Mindeközben Thornék udvarházában egyre különösebb dolgok történnek, amikor Nathaniel és Elisabeth végre kezd közelebb kerülni egymáshoz…
Miután elveszítik a kapcsolatukat a külvilággal, Elisabethnek, Nathanielnek és Silasnak össze kell fogniuk, hogy minél gyorsabban megfejtsék a különös mágia titkát, mivel hamarosan az a feladat is rájuk hárul, hogy házigazdaként vendégül lássák a város népét a Téli Napforduló Bálján.
Miután egyértelművé válik, hogy az udvarház – Nathaniel ősei mágiájának hatására – megkéri az engedelmesség árát, kettejüknek olyan mértékben kell összhangjukra támaszkodniuk, mint korábban soha.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok