Borítókép: A Tél Farkasai
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 148 x 210 mm, puhatáblás
  • 480 oldal
  • ISBN 9789636363468

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 18.

Dan Jones A Tél Farkasai

Essex Vérebei trilógia

Eredeti ár: 6 990 Ft
Bevezető ár: 4 893 Ft

VÉG NÉLKÜLI HÁBORÚ

VÉRÁZTATTA CSATATÉR

BAJTÁRSIASSÁG

 
1347. A Crécynél vívott véres csata után Essex Vérebei megkísérlik összeszedni a csatatéren fellelhető értékeket, és egyenesbe hozni saját életüket.
A Vérebek most Calais hatalmas falai alá vonulnak, ahol hamarosan megkezdődik a város ostroma. Ahhoz, hogy hazajussanak, túl kell élniük az ostromló sereg számára ideiglenesen épített, törvényt nem ismerő városban, amely minden csatatérnél veszedelmesebb.
Loveday megszállottan keresi a Kapitányt, és közben kicsúszik kezéből a csapat irányítása. Romford múltjából felbukkan egy szörnyű kísértet, a Skót pedig az ital, az erőszak és az önsajnálat mocsarába süllyed.
A Vérebek csapata felbomlik – de ennek a háborúnak még koránt sincs vége. Nemsokára még több veszteséget kell elszenvedniük…
 
A nagy sikerű Essex Vérebei sorozat második kötete elröpíti az olvasót a Calais falain kívül épült hatalmas ostromtábortól a kikötőnél járőröző kalózhajókig, továbbá az éhező várost uraló oligarchák házainak legsötétebb zugaiba, és közben élénk színekkel rajzolja elénk a tizennegyedik század legizgalmasabb korszakát.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok