Borítókép: We Hunt the Flame – Lángvadászok (NEM éldekorált kiadás)
Ventus Libro Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 512 oldal
  • ISBN 9786156407191

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 23.

Hafsah Faizal We Hunt the Flame – Lángvadászok (NEM éldekorált kiadás)

Arawiya homokja

Eredeti ár: 6 490 Ft
Bevezető ár: 4 543 Ft

Nem éldekorált kiadás

Amikor egy nő öl, emberéletek menekülnek meg a haláltól, és emberek halnak meg amiatt, hogy egy bizonyos férfi él.

Zafira, a Vadász, magát férfinak álcázva az elátkozott Arz erdőbe merészkedik, hogy élelmet szerezzen a népének. Nasir a Halál Hercege, aki legyilkolja azokat, akik elkövetik azt az ostobaságot, hogy szembeszállnak apjával, a szultánnal. Ha Zafiráról kiderülne, hogy lány, minden szerzeményét elutasítanák. Ha Nasir kimutatná az együttérzését, az apja a lehető legbrutálisabb büntetésnek tenné ki. Mind Zafira, mind Nasir Arawiya királyságának legendái – de egyikük sem akar az lenni.
 
Háború készülődik, és az Arz napról napra egyre közelebb kúszik a Birodalomhoz, mindent árnyékba borítva maga körül. Amikor Zafira arra vállalkozik, hogy felkutasson egy elveszett amulettet, ami visszaállíthatja a mágiát balsorsú világában, és megállíthatja az Arzot, a szultán Nasirt küldi ellene: neki kell megszereznie az amulettet, és megölnie a Vadászt. Azonban az útjuk során feléled egy ősi gonosz is, és a küldetésük vágyott jutalma nagyobb veszélyt jelenthet rájuk, mint azt el tudnák képzelni.
 
Hafsah Faizal kétrészes sorozatának első kötete, amely az ókori Arábia által inspirált, gazdag részletességgel ábrázolt világban játszódik, magával ragadó regény felfedezésekről és a félelmek legyőzéséről.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok