Borítókép: Ágyban dől el?
Noran Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 135 x 200 mm
  • 272 oldal
  • ISBN 978-615-551-336-7

Gerevich József Ágyban dől el?

Az intimitás útvesztői

Eredeti ár: 2 990 Ft
Korábbi ár: 1 495 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 748 Ft

„Az intim találkozás két ember között a legfontosabb élmények egyike. Hosszú, nehéz út után jön létre, ha egyáltalán létrejön, és sok öröm, esetleg tartós vagy átmeneti boldogság forrása lehet. Ezért is fontos számba venni, beszélni, írni, levelezni róla. Ez a könyv az intim találkozásélmény átéléséről ad kivételes helyzetképet a közöttünk élő hétköznapi emberek szemszögéből.”

„A levelekből gigászi kompromisszumkészséggel rendelkező nő képe bontakozik ki. Olyan nőé, aki hosszú távú célok érdekében még személyisége autonómiájának feladásával is képes a számára fontos férfi megtartására. (…) Gazdag fantáziavilágukban megalkotják álmaik férfiját, és a sok csalódás után az első kedves, udvarias hang gazdájára vetítik képzeletük lovagját, hogy aztán újabb csalódás érje őket. Ha egy hétig minden rendben van a férfival, azt hiszik, ez örökké így marad.”

„A férfiak sértődékenyek és félnek a nőktől. De legalábbis vonakodnak határozott lépéseket tenni a nők felé. Ha csak szavakról, ügyes szófűzésről, kétértelmű célzásokról, verbális erotikáról van szó, elemükben vannak. De ha a tettek mezejére kell lépniük, meghátrálnak. Hajlamosak a kapcsolat eltussolására, elrejtésére a világ szeme elől. Sokszor – egyfajta fantomfiguraként – fel- és eltűnnek a nő életében. Soha sem lehet biztosan tudni, lehet-e rájuk számítani vagy sem.”

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok