Borítókép: Consider Me – Tekints rám (éldekorált kiadás)
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 480 oldal
  • ISBN 9789636363383

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 30.

Becka Mack Consider Me – Tekints rám (éldekorált kiadás)

Playing for Keeps

Eredeti ár: 6 490 Ft
Bevezető ár: 4 543 Ft

Éldekorált kiadás
 
Carter Beckett az NHL ügyeletes rosszfiúja és legnagyobb játékosa is egy személyben a jégen és a hálószobában egyaránt. Ja, meg nagy valószínűséggel a legdögösebb férfi, akit életemben láttam. Mi a legrosszabb az egészben? Az, hogy ő nagyon jól tudja ezt.
Carter arrogáns, önző, és nem válogatja meg a szavait – még csak meg sem próbálja. Mindent ezüsttálcán kínált neki az élet, nők végtelen sorát is beleértve, és úgy tűnik, én vagyok a következő. Csak a baj van vele! Eszem ágában sincs bedőlni a sza… khm, vonzerejének.
Minden szexuális frusztrációmra találok megoldást a fiókomban, ami messze nem okoz annyi bonyodalmat, mint Carter Beckett. Meglehet, gyönyörű férfi, de közben egy két lábon járó emlékeztető az óvatosságra.
Aztán elkezdem leengedni a falat magam körül, ő pedig olyan darabkáit tárja fel előttem, melyeket eddig nem állt szándékomban megismerni. A védőfalam téglái talán egymás után omlanak le, de még nem győzött meg teljesen, ami azt jelenti, hogy életében először Carter az, aki könyörög.
Az időmért, a bizalmamért és egyetlen esélyért.
Hogy legalább… vegyem fontolóra.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok