logo
A három testőr Afrikában - hangoskönyv
Rejtő Jenő

A három testőr Afrikában - hangoskönyv

Reviczky Gábor előadásában

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft

"Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta."

Így kezdődik Rejtő Jenő egyik legszórakoztatóbb regénye, melyben Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins, Az elátkozott part című regény Becsületrenddel kitüntetett hősei a francia idegenlégió katonáiként töltik egyhangú szolgálatukat Észak-Afrikában. Egy, az eltűnt fivérét kereső bájos hölgy segélykérő levele nyomán azonban elérkezettnek látják az időt, hogy az unalmas kaszárnyaéletet újabb kalandokra cseréljék, hiszen "oly mindegy, merre megy az ember". Az eltűnt katona nyomán az első rabszállítmánnyal útnak indulnak Igoriba, a rettegett büntetőtáborba.
Potrien őrmester atyai gondoskodásával a Szaharán át az őserdő poklába menetelnek, ahol megdöbbentő és drámai meglepetések várják őket. Feltűnik gyanús barátjuk, a Török Szultán (aki nem tud leszokni levelezési szenvedélyéről), valamint néhány más ismerős arc. A gyanús Török segítségével, nem kevés konspiráció árán a három testőr végrehajtja a légió történetének leghihetetlenebb, legpimaszabb szökését: egy halálos és halálosan mulatságos, őrült küldetést a Kongótól Marokkóig.

Tulajdonságok

  • 1 MP3 cd
  • 403 perc
  • Rendezte: Szalay Éva
  • ISBN 978-963-095-901-8

További ajánlatunk

Az ellopott futár - Rejtő hangoskönyv-sorozat…
Eredeti ár: 1 690 Ft
Online ár: 1 435 Ft
A Láthatatlan Légió - Rejtő hangoskönyv-sorozat…
Eredeti ár: 990 Ft
Online ár: 840 Ft
Pipacs, a fenegyerek - Rejtő hangoskönyv-sorozat…
Eredeti ár: 1 690 Ft
Online ár: 1 435 Ft
Az elátkozott part - Rejtő hangoskönyv-sorozat…
Eredeti ár: 1 690 Ft
Online ár: 1 435 Ft