logo
Eltűnt kultuszok atlasza
David Douglas

Eltűnt kultuszok atlasza

Régmúlt idők titokzatos vallásai

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft

Hallott már Ön a modern druidákról? A kami-imádatról? A Sakti-kultuszról? Ismeri a Fekete Madonna-ábrázolások eredetét vagy éppen a tudós Püthagorasz misztikus tanításait? Mit tud a New Age-ről? Mi a véleménye a spiritisztákról? Mi köze mindehhez Goethének, Arthur Conan Doyle-nak és Churchillnek? A válaszokat nagyalakú, vadonatúj albumunk rejti.

Az eltűnt kultuszok atlasza részletesen bemutatja a múlt és a jelen kultuszait az egyiptomi Ízisz-kultusztól az ókori görög eleusziszi misztériumokon keresztül a középkori Franciaországban üldözött katharok tragikus történetéig, de megtalálhatók benne az olyan híres kultuszok és hagyományok is, mint például a Mária-kultusz vagy a szúfizmus.
A könyv, amely a legújabb régészeti és történeti kutatások eredményein alapul, feltárja azoknak a már-már elfeledett hagyományoknak az értelmét, amelyeket gyakran csak a művészet – a festészet, az építészet vagy a kéziratok – révén ismerünk. A varázslatos képekkel gazdagon illusztrált összeállítás remek olvasmány az ősi misztériumok kedvelőinek, és mindazoknak, akiket érdekelnek a múlt titkai.

Tulajdonságok

  • 240 × 280 mm
  • 176 oldal
  • színes illusztrációkkal
  • ISBN 978-963-096-822-5

További ajánlatunk

Utak, mesterek
Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 240 Ft
Szelídítésünk színhelye
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár: 450 Ft
Gyógyító kristályok
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Úton a Fény felé
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft