Borítókép: Szakácskönyv a magyar szürkéhez
Kossuth Kiadó 2013
Tulajdonságok
  • 200 x 255 mm
  • 176 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-963-097-654-1

Kerekes Sándor Szakácskönyv a magyar szürkéhez

Eredeti ár: 4 500 Ft
Online ár: 3 600 Ft

A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik szimbólumáról van szó. Húsáról azonban sokkal kevesebbet tudunk és ritkán használjuk. Kerekes Sándor séf arra vállalkozott, hogy bemutassa e húsféle sokszínűségét. Könyve mindenképpen hiánypótló mű: hatvanhat receptjével – amelyek között éppúgy megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, mint a modern, világkonyha ihlette fogásokat – bebizonyítja, hogy a szürkemarhahús izgalmas, finom és sokféleképpen elkészíthető alapanyag. Legyen szó akár előételről (bélszín carpaccio), levesről (bableves, skót ököruszályleves), főételről (Wellington-bélszín, hagymás rostélyos) vagy divatos hamburgerről (hunburger), a változatos fogások között mindenki talál kedvére valót. Mivel egy szakácskönyvből még akkor sem maradhatnak ki a desszertek, ha húsról szól, a kötet az édesszájúaknak is tartogat néhány meglepetést.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok