Borítókép: Kvízfolyam -  Sport
Ventus Libro Kiadó 2014
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm
  • 176 oldal
  • ISBN 9786155240829

Kvízfolyam - Sport

feladatok, megoldások 3 szinten

Eredeti ár: 590 Ft
Korábbi ár: 295 Ft
- Májusi áreső -
Akciós ár: 295 Ft

„A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni?” – teszi fel a kérdést Kosztolányi Akarsz-e játszani? című versének kezdő sorában. Az olvasónak erre a játékos kedvére alapozva adjuk kézbe kvízkönyvsorozatunk, a Kvízfolyam első kötetét. A játék pedig hol másutt lehet főszereplő, ha nem éppen a sportban. Mondhatnánk úgy is – játék a játékkal.

Napjainkban, a televíziós, rádiós, internetes játékok idején is helye van a kvízkönyvnek. Mert itt vissza lehet lapozni egy-egy kérdésre, a válaszadási határidőt tetszés szerint lehet változtatni, és mert ezt a könyvet egyforma haszonnal forgathatják, akik egyedül teszik próbára tudásukat, ismereteiket – és kisebb-nagyobb társaságok is, amelyek versenyezhetnek a segítségével. Az egyes témakörökhöz tartozó kérdéseket és feladatokat három kategóriába soroltuk – kezdő, haladó és mester –, az általunk megítélt nehézségi fok szerint. Hogy egy feladvány mennyire könnyű vagy nehéz, az persze viszonylagos. Közhely, de igaz: aki tudja, annak könnyű, aki nem, annak nehéz.

A labdarúgóvébére tekintettel az itt következő oldalakon a focival és a világbajnokságokkal kapcsolatos kérdések, feladatok kerülnek a középpontba. De mellettük ott a sportvilág és sporttörténelem megannyi izgalmas kérdése. A rejtvények közti „szünetekben” pedig, pihentetőül legendás sportolókkal, sporteseményekkel kapcsolatos megrendítő vagy épp nevettető, színes történeteket olvashatnak.

Játékra fel!

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok