logo
Mackenzie férfias játékai
Jennifer Ashley

Mackenzie férfias játékai

Relax könyvek

Daniel Mackenzie tökéletesen beleillik a hírhedt Mackenzie klánba – dúsgazdag, jóképű, tehetséges, és rajonganak érte a nők. Ám amikor a sors elébe hozza Anglia egyik legismertebb médiumát, Violet Bastien kisasszonyt, Daniel számára két dolog azonnal világossá válik: Violet egy csaló, őt pedig menthetetlenül rabul ejtette.
Violet tisztában van képessége korlátaival, vagyis valójában nem tud érintkezni a túlvilági szellemekkel, viszont az emberek gondolataiban és lelkében kitűnően olvas. Gyorsan felméri, hogy Daniel intelligens, ugyanakkor veszélyt jelent egy tisztességes nő hírnevére. Később azt is megtudja, mennyire nagylelkű, milyen odaadó férfi, de bizony elképesztően komisz is. Ekkor azonban Violetet kísérteni kezdi a múltja, így csapot-papot hátrahagyva elillan Angliából, s új néven kezd új életet.

Daniel eltökéli, hogy felkutatja a lányt, és hagyja kibontakozni Violet iránti vonzalmát. Noha a médium tisztában van azzal, hogy botrányos múltja miatt nem remélhet hivatalos esküvőt, mégsem képes ellenállni Daniel vonzásának. Mr. Mackenzie látszólag csak a hideg tényeknek hisz, ám amikor Violetnek nem marad más lehetősége, minthogy Danielhez forduljon segítségért, a férfi bebizonyítja, hogy valami másban is hisz: a szerelemben!

Tulajdonságok

  • 105 x 175 mm
  • 496 oldal
  • ISBN 978-963-098-317-4

További ajánlatunk

Az utolsó játszma
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
LAÁRma a köbön
2 490 Ft 2 116 Ft
-15 %
A lótusz virágai
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Kőgazdagok problémái
3 990 Ft 3 390 Ft
-15 %