logo
Ágyban dől el?
Gerevich József

Ágyban dől el?

Az intimitás útvesztői

„Az intim találkozás két ember között a legfontosabb élmények egyike. Hosszú, nehéz út után jön létre, ha egyáltalán létrejön, és sok öröm, esetleg tartós vagy átmeneti boldogság forrása lehet. Ezért is fontos számba venni, beszélni, írni, levelezni róla. Ez a könyv az intim találkozásélmény átéléséről ad kivételes helyzetképet a közöttünk élő hétköznapi emberek szemszögéből.”

„A levelekből gigászi kompromisszumkészséggel rendelkező nő képe bontakozik ki. Olyan nőé, aki hosszú távú célok érdekében még személyisége autonómiájának feladásával is képes a számára fontos férfi megtartására. (…) Gazdag fantáziavilágukban megalkotják álmaik férfiját, és a sok csalódás után az első kedves, udvarias hang gazdájára vetítik képzeletük lovagját, hogy aztán újabb csalódás érje őket. Ha egy hétig minden rendben van a férfival, azt hiszik, ez örökké így marad.”

„A férfiak sértődékenyek és félnek a nőktől. De legalábbis vonakodnak határozott lépéseket tenni a nők felé. Ha csak szavakról, ügyes szófűzésről, kétértelmű célzásokról, verbális erotikáról van szó, elemükben vannak. De ha a tettek mezejére kell lépniük, meghátrálnak. Hajlamosak a kapcsolat eltussolására, elrejtésére a világ szeme elől. Sokszor – egyfajta fantomfiguraként – fel- és eltűnnek a nő életében. Soha sem lehet biztosan tudni, lehet-e rájuk számítani vagy sem.”

Tulajdonságok

  • 135 x 200 mm
  • 272 oldal
  • ISBN 978-615-551-336-7

További ajánlatunk

Bűn vagy bűnhődés
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
PszichoBiznisz
3 490 Ft 2 966 Ft
-15 %
Boldogabb élet - jó halál
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
A személyiség ereje
3 600 Ft 3 060 Ft
-15 %