logo
A második világháború hadseregei és katonái - Bookazine
A BBC History különszáma

A második világháború hadseregei és katonái - Bookazine

Eredeti ár: 1 990 Ft
Online ár: 1 592 Ft

Fegyverek, tábornokok, fegyvernemek, különleges alakulatok, rettenthetetlen katonák… Eltérően a Kossuth Kiadó előző három második világháborús bookazinjától ennek a kötetnek a középpontjában azok a tábornokok és fegyverek állnak, amelyek meghatározóak voltak az egyes ütközetek kimenetelében. A kötet néhány portrén keresztül bepillantást ad azoknak a különleges alakulatoknak a működésébe is, amelyek jelentős mértékben hozzájárultak egy-egy stratégiai döntés megvalósulásához.

A kötet  néhány kulcsfontosságú tábornokról – például Montgomery, Eisenhower, Patton vagy a másik oldalról Rommel, Guderian – portrét adva nemcsak azt  érzékelteti, hogy milyen stratégiai felfogásuk volt, hanem  azt is megmutatják, hogy ezek a parancsnokoknak a csatatéren kívül milyen harcokat kellett megvívniuk saját katonai feletteseikkel és a politikai vezetőkkel.

Feltehetően nagy érdeklődésre találnak azok a haditechnikai részletekkel szolgáló oldalak, amelyek a háború során kifejlesztett fegyvereket, páncélosokat és repülőgépeket mutatják be.

Tulajdonságok

  • 215 x 285 mm
  • 148 oldal + ajándék ólomkatona
  • színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal
  • ISSN 9 772064 879007 15001

További ajánlatunk

Letűnt korok - Elveszett városok - Bookazine
Eredeti ár: 1 890 Ft
Akciós ár: 690 Ft
Leonardo da Vinci - Bookazine
Eredeti ár: 1 890 Ft
Akciós ár: 690 Ft
A Harmadik Birodalom - Bookazine
Korábbi ár: 1 990 Ft
Akciós ár: 690 Ft
Az Osztrák–Magyar Monarchia I. - Bookazine
Eredeti ár: 1 590 Ft
Akciós ár: 1 272 Ft