Borítókép: A második világháború hadseregei és katonái - Bookazine
Kossuth Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 215 x 285 mm
  • 148 oldal + ajándék ólomkatona
  • színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal
  • ISSN 9 772064 879007 15001

A BBC History különszáma A második világháború hadseregei és katonái - Bookazine

Eredeti ár: 1 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 1 194 Ft

Fegyverek, tábornokok, fegyvernemek, különleges alakulatok, rettenthetetlen katonák… Eltérően a Kossuth Kiadó előző három második világháborús bookazinjától ennek a kötetnek a középpontjában azok a tábornokok és fegyverek állnak, amelyek meghatározóak voltak az egyes ütközetek kimenetelében. A kötet néhány portrén keresztül bepillantást ad azoknak a különleges alakulatoknak a működésébe is, amelyek jelentős mértékben hozzájárultak egy-egy stratégiai döntés megvalósulásához.

A kötet  néhány kulcsfontosságú tábornokról – például Montgomery, Eisenhower, Patton vagy a másik oldalról Rommel, Guderian – portrét adva nemcsak azt  érzékelteti, hogy milyen stratégiai felfogásuk volt, hanem  azt is megmutatják, hogy ezek a parancsnokoknak a csatatéren kívül milyen harcokat kellett megvívniuk saját katonai feletteseikkel és a politikai vezetőkkel.

Feltehetően nagy érdeklődésre találnak azok a haditechnikai részletekkel szolgáló oldalak, amelyek a háború során kifejlesztett fegyvereket, páncélosokat és repülőgépeket mutatják be.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok