logo
Mexikó és Guatemala
Ágh Attila, Csák Erika

Mexikó és Guatemala

Titokzatos civilizációk nyomában

Egy 15 napos túra állomásait bemutató kiadvány Mezoamerika titokzatos civilizációiról, az aztékokról és a majákról

Az úti cél: Mexikó, Guatemala, Honduras. Múlt és jelen, mindkettô egy kötetben. A térség csodáitól a fontos tudnivalókig az utazáshoz. A képek egy varázslatos, felfedezésre érdemes világot mutatnak be. A könyv segít a felkészülésben, és egyben hasznos útitárs is.

Ősi civilizációk és a legmodernebb vívmányok egy helyen. Templomok és katedrálisok szemben ultramodern épületekkel, kiváló autópályákkal, csábító tengerparti üdülőhelyekkel… A Föld egyik legnagyobb egyeteme egyben a kortárs építészet kiemelkedő alkotása, a világ múzeumai közül a mexikóvárosi Antropológiai Múzeum a legelőkelőbbek között van, sokak szerint a legkiemelkedőbb.

A régmúlt kulturális öröksége sehol nem jelenik meg ilyen látványosan a mindennapokban, velük él, fesztiváljaikban, ünnepeikben újraéled. A városok és falvak piacai színes-hangos kavalkádjában elvegyülve közelről tapasztalhatjuk az itt élő népek életre valóságát, legendás vendégszeretetét.

Természetesen lehet bővíteni a tartózkodás napjainak számát, hiszen bőségesen van látni- és megtapasztalni való ebben a hatalmas országban. A fő nevezetességeken kívül ajánlunk gyönyörű kirándulóhelyeket és olyan csemegéket is, amelyeket az utazó hiába is keresne az irodák ajánlataiban.

 

Tulajdonságok

  • 160 x 235 mm
  • 232 oldal
  • ISBN 978-963-09-9335-7

További ajánlatunk

Kuba
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Bulgária
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Laosz
4 500 Ft 3 825 Ft
-15 %
Szépséges Szentendre (magyar)
3 980 Ft 3 383 Ft
-15 %