logo
Mexikó és Guatemala
Ágh Attila, Csák Erika

Mexikó és Guatemala

Titokzatos civilizációk nyomában

Eredeti ár: 4 800 Ft
Online ár: 3 840 Ft

Egy 15 napos túra állomásait bemutató kiadvány Mezoamerika titokzatos civilizációiról, az aztékokról és a majákról

Az úti cél: Mexikó, Guatemala, Honduras. Múlt és jelen, mindkettô egy kötetben. A térség csodáitól a fontos tudnivalókig az utazáshoz. A képek egy varázslatos, felfedezésre érdemes világot mutatnak be. A könyv segít a felkészülésben, és egyben hasznos útitárs is.

Ősi civilizációk és a legmodernebb vívmányok egy helyen. Templomok és katedrálisok szemben ultramodern épületekkel, kiváló autópályákkal, csábító tengerparti üdülőhelyekkel… A Föld egyik legnagyobb egyeteme egyben a kortárs építészet kiemelkedő alkotása, a világ múzeumai közül a mexikóvárosi Antropológiai Múzeum a legelőkelőbbek között van, sokak szerint a legkiemelkedőbb.

A régmúlt kulturális öröksége sehol nem jelenik meg ilyen látványosan a mindennapokban, velük él, fesztiváljaikban, ünnepeikben újraéled. A városok és falvak piacai színes-hangos kavalkádjában elvegyülve közelről tapasztalhatjuk az itt élő népek életre valóságát, legendás vendégszeretetét.

Természetesen lehet bővíteni a tartózkodás napjainak számát, hiszen bőségesen van látni- és megtapasztalni való ebben a hatalmas országban. A fő nevezetességeken kívül ajánlunk gyönyörű kirándulóhelyeket és olyan csemegéket is, amelyeket az utazó hiába is keresne az irodák ajánlataiban.

 

Tulajdonságok

  • 160 x 235 mm
  • 232 oldal
  • ISBN 978-963-099-335-7

További ajánlatunk

Irán
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Kuba
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Városkalauz - London
Eredeti ár: 4 500 Ft
Akciós ár: 3 150 Ft
Beautiful Szentendre
Eredeti ár: 3 980 Ft
Online ár: 3 184 Ft