logo
Napok térképe
Ransom Riggs

Napok térképe

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeinek negyedik története

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 3 992 Ft

A szerző, Ransom Riggs a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című regényével robbant be a bestsellerek világába 2011-ben. A Napok térképe az ötödik könyve magyarul.

A különleges képességekkel megáldott/megátkozott, 16 éves Jacob Portmant a szülei épp elmegyógyintézetbe készülnek szállítani. Az átlagos amerikai kisvárosi család ugyanis egy szót sem hisz el a fiú kalandjaiból és hőstetteiből a különlegesek – üresrémek és lidércek által fenyegetett – világában. Pont jókor jelennek hát meg az autó előtt Jacob különleges barátai: a kezével lángot gyújtó, szépséges Emma, az emberfeletti erejű Bronwyn, a divatbolond Horace, a halottakat feltámasztani képes Enoch, a méheknek parancsoló Hugh, az első és hátsó szájával is harapni tudó Claire, a nehezék nélkül súlytalanul lebegő Olive és oltalmazójuk, nevelőjük, az alakváltó ymbryne, Vándorsólyom kisasszony.
Az időhurok szorításából szabadulva immár valamennyien a hirtelen előreöregedés veszélye nélkül mozoghatnak térben és időben. Útra kelnek az egykori londoni nyomornegyedből, Devil's Acre-ből, hogy felfedezzék a jelen normális Amerikáját, de az amerikai különlegeseket is. A kalandokban bővelkedő úton vezetőjük a mindkét világot ismerő – és a jelenben valóban csak 16 esztendős – Jacob…

Figyelem! További kalandok várhatók!

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm
  • 496 oldal
  • ISBN 978-963-099-327-2

További ajánlatunk

Édes, mint a méz
Eredeti ár: 3 200 Ft
Online ár: 2 560 Ft
A gömb
Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft
Egy úriember nyakkendői
Eredeti ár: 4 990 Ft
Bevezető ár: 3 493 Ft
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft