Borítókép: Egytálételek - Bookazine
Ventus Commerce 2019
Tulajdonságok
  • 215 x 285 mm
  • 116 oldal
  • EAN 977 2063 246 039

Egytálételek - Bookazine

Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 192 Ft

A rohanós hétköznapokon egyre kevesebb időnk jut főzni. Ugyanakkor egy fárasztó nap után jól esik asztalhoz ülni a családdal és valamilyen finom ételt együtt elfogyasztani. Ilyenkor jönnek jól az egy tálban – vagy éppen tepsiben, serpenyőben, wokban, lábosban – összeállítható ételek. Az ilyen fogások nemcsak azért nagyszerűek, mert viszonylag kevés előkészületet igényelnek, hanem mert mosogatni is csak egy valamit kell utánuk, és miközben az étel sül vagy fő,

foglalkozhatunk valami mással. Éppen ezért ezek az ételek nemcsak a folyton elfoglalt háziasszonyoknak hasznosak, hanem a kis konyhával és még kisebb háztartással rendelkező egyetemistáknak vagy csak ritkán főző szingliknek és agglegényeknek is.

A recepteket tematizáltuk, hogy még könnyebb legyen kiválasztani a megfelelőt: helyet kaptak az egyszerűbb és olcsóbb fogások hétköznapokra, gondoltunk a vegetáriánusokra is, de sok előre elkészíthető ételt is ajánlunk. Felsoroltuk a kedvenc téli, és tavaszi fogásainkat, valamit sorra vettük a legjobb egytálételes, ellenállhatatlan desszerteket is.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok