Borítókép: Kőgazdagok problémái
Kossuth Kiadó 2019
Tulajdonságok
  • 150 x 210 mm
  • 432 oldal
  • ISBN 978-963-099-487-3

Kevin Kwan Kőgazdagok problémái

Eredeti ár: 3 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 394 Ft

A Kőgazdag ázsiaiak és a Kőgazdag barátnő után az immár méltán világhírűvé vált Kevin Kwan harmadszorra is fergeteges humorral rombolja le a bennünk élő sztereotípiákat a gazdag ázsiaiakkal kapcsolatban. A korábban megismert Sang, Cseng és Young család tagjainak élete ezúttal a családi birtok, Tyersall Park megszerzése körül forog. A hatalom és gazdagság szimbóluma, Nick gyermekkori otthona a nagymama különös és többször is megváltoztatott végrendelete után válik szabad prédává, miközben a családtagok nem kímélik egymást.

Eközben Astrid és régi szerelme, Charlie a saját küzdelmeiket vívják a boldogságukért, mert exeik igyekeznek megkeseríteni az életüket. Kitty Pong pedig, aki ugyan férjhez ment Kína második leggazdagabb emberéhez, még mindig úgy érzi, hogy le kell győznie mostohalányát.

Végül azonban mindenki megnyugodhat: a birtok a lehető legjobb kezekbe kerül, a szerelem győzedelmeskedik, és majdnem mindenki boldog.

„Kevin Kwan tudja, hogyan nyújtson bűnös élvezeteket. A riposztok szellemesek és csípősek, a túlzások elképesztőek, a részletek mindent felülmúlóan élvezetesek. – The New York Times

 „Finoman szórakoztató…  A legjobb szatíra.”  – People

 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok