logo
Egymásba bolondulva
Jill Shalvis

Egymásba bolondulva

Lucky Harbor-sorozat 3. rész

Jill Shalvis, a The New York Times és a USA Today bestseller-szerzője egy kisvárosban él Sierra Nevadában, amely tele van fura alakokkal. Minden hasonlóság a könyveiben szereplő csodabogarakkal… hát… csupán a véletlen műve.

Van, aki szíveken tapos, van, aki szabályokon…

A szabadszellemű Chloe Treager szeret a szakadék szélén egyensúlyozni. Nővéreivel ellentétben, akik nemsokára férjhez mennek, nem áll készen arra, hogy megállapodjon, csendesen éldegéljen, és a nemrégiben felújított családi panziót vezesse. Állandóan vonzza a bajt, és ez a szerelmi életét is megpecsételi: felkelti az érdeklődését a rendkívül fagyos, ám felettébb szexi seriff, Sawyer Thompson, aki eltökélten próbálja megzabolázni Chloe vad jellemét.

Egy idő után Chloe egyetlen ballépése sem kerüli el Sawyer figyelmét, hiszen folyton a nyomában van. A seriff zord kiállása és titokzatos mosolya elég, hogy egy lány azért könyörögjön neki, hogy megbilincselje. Chloe életében először a törvényszegés helyett arról álmodik, hogy megadja magát. Vajon képes egy lázadó vadóc fenntartani a békét a törvény őrével? Vagy a lány sokszínű múltja távol tartja Chloét az örökké tartó szerelemtől és a biztonságos menedéktől Lucky Harborban, amire valójában vágyik? 

Tulajdonságok

  • 125 x 200 mm
  • 400 oldal
  • ISBN 978-963-09-9677-8

További ajánlatunk

A 13. harcos
2 600 Ft 2 210 Ft
-15 %
Ha azt hallod, „kiegészítesz engem”, Fuss el!
3 200 Ft 2 720 Ft
-15 %
Elcserélt elmék
1 800 Ft 1 530 Ft
-15 %
A zsidó anyák soha nem halnak meg
2 990 Ft 999 Ft
-67 %