Borítókép: Oxen - Sebzett nagyvadak
Kossuth Kiadó 2019
Tulajdonságok
  • 145 x 210 mm
  • 400 oldal
  • ISBN 978-963-099-794-2

Jens Henrik Jensen Oxen - Sebzett nagyvadak

Eredeti ár: 3 990 Ft
Korábbi ár: 1 995 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 394 Ft

Jens Henrik Jensen regényei a krimi, a thriller és a dráma műfaji keverékéből gyúrt izgalmas olvasmányok. 2012–2016 között jelent meg legújabb sorozata, a nagy sikerű Oxen-trilógia, amely a politika és a háborúk modern világában játszódik.

Niels Oxen egy jyllandi halgazdaságban román személyazonosság mögé rejtőzve él és dolgozik. A háborús veteránt még mindig gyötri a poszttraumás stressz szindróma, ugyanakkor folyamatosan készenlétben is kell állnia: van egy titka, amely jó esetben az életbiztosítását jelenti, de akár a halálát is okozhatja.

Amikor egy múzeumi kurátort meggyilkolnak, és kiderül a dán igazságügyi miniszter érintettsége az ügyben, elszabadul a pokol. Viszont csak néhány ember hozza összefüggésbe a történteket Oxennel. Egyikük az első kötetben megismert Margrethe Franck, a dán Rendőrségi Titkosszolgálat nyomozója. Neki sikerül is Oxen nyomára akadnia, ám ezzel megpecsételi a főhős sorsát.

Megindul a hajtóvadászat Oxen után, aki számára nem világos, hogy ki a barát és ki az ellenség. Egyedül Franckban bízik, akivel összefognak a titokzatos erő ellen, amelyet a Danehof név rejt. A középkorból átmentett politikai-gazdasági hatalom birtokosai azonban sebzett nagyvadak módjára támadnak. A háborús kísérteteivel is viaskodó veteránnak egyetlen választása marad: vagy leszámol támadóival, vagy a süllyesztőbe kerül.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok