logo
Gyógyuló lélek
Cindy Woodsmall

Gyógyuló lélek

Az alázat nővérei 3.

Eredeti ár: 3 800 Ft
Online ár: 3 040 Ft

A hazatérés gyógyír-e a múlt sebeire?

Hannah Lapp, húga elkeseredett, zavaros telefonhívására, vegyes érzelmekkel tér vissza Pennsylvaniába, gyermekkora amish közösségébe. Miután megszégyenülve és megalázva több mint két évvel korábban elmenekült otthonról, új lehetőségek tárulnak elé az angolok mindaddig különösnek és veszélyesnek vélt világában. A fiatal lány minden erejével azon van, hogy felépítse új életét. Rátalál az új szerelem a jómódú Martin Palmer személyében, és együtt gondoskodnak a férfi unokahúgáról és unokaöccséről. Gyermekkori álma válik valóra azzal, hogy a helyi kórházban ápolónőként dolgozhat egy segítőkész orvos – és már szinte barát –, dr. Lehman mellett.

 Miután megérkezik szülőföldjére, Owl’s Perchbe, a régi sebek azonnal felszakadnak, amikor találkozik az őt korábban elítélő és a régi rend szabályai szerint élő közösség tagjaival. Hannah-t legfőképpen az apja rosszallása és elutasító viselkedése zaklatja fel. Paullal, egykori vőlegényével Sarah-nak, mentálisan súlyos beteg húgának a lelki egészségét próbálják helyrehozni. A közös munka során felszínre törnek elfeledettnek vélt érzelmek, rejtett igazságok, egykor elhallgatott titkok.

 Hannah-nak gyötrelmes döntést kell hoznia: az angolok világát választja Martin Palmerrel, aki reménnyel és a családi élet boldogságával ajándékozta meg, vagy hallgat az ösztöneire, és visszatér az amishok világához és talán első szerelméhez…?

Tulajdonságok

  • 125 x 200 mm, füles kartonált
  • 432 oldal
  • ISBN 978-963-544-330-7

További ajánlatunk

A kormányzó szeretője
Eredeti ár: 4 500 Ft
Akciós ár: 3 150 Ft
Legendás komédiások
Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 240 Ft
Kner Izidor agyafúrt alakjai
Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 240 Ft
Csak téged látlak
Eredeti ár: 2 990 Ft
Akciós ár: 499 Ft