logo
Szex és hiúság
Kevin Kwan

Szex és hiúság

-15%
3 800 Ft
3 230 Ft

A Kőgazdag ázsiaiak trilógia világhírű szerzője, Kevin Kwan egy fiatal nőről szóló, sziporkázó mesével tér vissza. Lucie Churchillnek két férfi közül kell választania: adott egy tipikus fehér amerikai, protestáns férfi, a család álma, és George Zao, akibe a lány kétségebesetten próbál nem beleszeretni.

Lucie unokanővérével, Charlotte-tal tölti a nyarat a mesés Capri szigetén. Itt találkozik először George-dzsal, és azonnal ki nem állhatja. Utálja, amikor a fiú gálánsan felajánlja számukra a szobacserét, hogy szebb legyen a kilátás a Tirrén-tengerre. Utálja, hogy többet tud nála a Casa Malapartéról. És utálja, amikor vágyaiktól vezérelve intim közelségbe kerülnek egy villa kertjében, miközben unokatestvére in flagranti kapja őket. Charlotte szerint nem meglepő, hogy Lucie vonzódik egy „ilyen” fiúhoz, hiszen a lány egy kékvérű New York-i apa és egy amerikai születésű, kínai anya gyermeke, és mindig elnyomta magában ázsiai énjét a másik javára. Ezúttal is makacsul tagadja, hogy szerelmes George-ba. Amikor néhány évvel később a fiú váratlanul felbukkan East Hamptonban, ahol Lucie a hétvégét tölti vőlegényével, a lány érzelmei újra fellángolnak. Hazugságok és ámítások őrült forgataga következik, amelybe a család, a vőlegény, sőt az Ötödik sugárúti lakás lakóbizottsága is belekeveredik. Lucie minden eszközzel próbálja megakadályozni, hogy George beléphessen az ő világába – az érzelmei közé.

 A Szex és hiúság igazi, modern szerelmi történet, amelyhez Kwantól megszokott módon a kitűnő ételek, a legújabb divat és a gazdagok fényűző világa teremt izgalmas hátteret – természetesen fergeteges humorral.

 Mindemellett a mű igazi különlegessége, hogy méltó módon tiszteleg E. M. Forster világhírű, Szoba kilátással című regénye előtt – egy másik korszakban, más helyszínekkel, de hasonlóan szerethető, nem mindennapi karakterekkel.

Tulajdonságok

  • 148 x 210 mm, füles kartonált
  • 336 oldal
  • ISBN 978-963-54-4359-8

További ajánlatunk

Szép álmokat, Feketerigó
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %
Illúzió
2 990 Ft 2 542 Ft
-15 %
Halhatatlan
4 500 Ft 3 825 Ft
-15 %
Tisztító tűz
3 990 Ft 3 392 Ft
-15 %