logo
Én, a megbélyegzett
Kneszl Beáta Carmen

Én, a megbélyegzett

Borderline testközelből

Eredeti ár: 4 490 Ft
Online ár: 3 592 Ft

„Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte. Önszántamból vonultam be a pszichiátriára. Ha nem tettem volna, akkor vagy magamban, vagy a környezetemben teszek kárt. A közvetlen környezetem, de még az avatott szemek is egészséges embernek tartottak, a borderline személyiségzavarnak nincsenek külsérelmi nyomai.”

Kneszl Beáta Carmen könyve humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás. Dokumentumregény, melynek szerzője ma is azért küzd, hogy ezt a pszichiátriai kezelést igénylő betegséget ne csak az érintettek, hanem az ő környezetük is emberi módon legyen képes kezelni. A szerző az egyetlen a világon, aki egy könyvben anyakönyvezett névvel, saját arcával vállalja a nyilvánosság előtt a jelenlegi orvostudomány által is a legbonyolultabbnak tartott személyiségzavart. A földön több mint 140 millió ember szenved ebben a betegségben.

A kivételes média- és olvasói érdeklődés hatására most a könyv második, bővített, átdogozott kiadását veheti kézbe az olvasó. 2017-ben a SOTE alapítványa a könyv kapcsán neki ítélte az Antistigma-díjat. 2019-ben felkérték, legyen a Falkám című, a borderline személyiségzavarról szóló dokumentumfilm tanácsadója és szereplője. A filmet több nemzetközi fesztiválon bemutatták, ezeken díjakat is kapott.

Tulajdonságok

  • 135 x 195 mm, füles kartonált
  • 312 oldal
  • ISBN 978-963-517-397-6

További ajánlatunk

Estée Lauder és a szépség álma
Eredeti ár: 4 500 Ft
Bevezető ár: 3 150 Ft
Kedves Isten
Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 792 Ft
Az elfelejtett rab
Eredeti ár: 1 800 Ft
Online ár: 1 440 Ft
Trieszti történetek
Eredeti ár: 2 600 Ft
Online ár: 2 080 Ft