Borítókép: Én, a megbélyegzett
Noran Libro Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 135 x 195 mm, füles kartonált
  • 312 oldal
  • ISBN 9789635173976

Kneszl Beáta Carmen Én, a megbélyegzett

Borderline testközelből

Eredeti ár: 4 490 Ft
Korábbi ár: 2 245 Ft
- Májusi áreső -
Akciós ár: 2 245 Ft

„Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte. Önszántamból vonultam be a pszichiátriára. Ha nem tettem volna, akkor vagy magamban, vagy a környezetemben teszek kárt. A közvetlen környezetem, de még az avatott szemek is egészséges embernek tartottak, a borderline személyiségzavarnak nincsenek külsérelmi nyomai.”

Kneszl Beáta Carmen könyve humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás. Dokumentumregény, melynek szerzője ma is azért küzd, hogy ezt a pszichiátriai kezelést igénylő betegséget ne csak az érintettek, hanem az ő környezetük is emberi módon legyen képes kezelni. A szerző az egyetlen a világon, aki egy könyvben anyakönyvezett névvel, saját arcával vállalja a nyilvánosság előtt a jelenlegi orvostudomány által is a legbonyolultabbnak tartott személyiségzavart. A földön több mint 140 millió ember szenved ebben a betegségben.

A kivételes média- és olvasói érdeklődés hatására most a könyv második, bővített, átdogozott kiadását veheti kézbe az olvasó. 2017-ben a SOTE alapítványa a könyv kapcsán neki ítélte az Antistigma-díjat. 2019-ben felkérték, legyen a Falkám című, a borderline személyiségzavarról szóló dokumentumfilm tanácsadója és szereplője. A filmet több nemzetközi fesztiválon bemutatták, ezeken díjakat is kapott.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok