Borítókép: Egy kém/nő titkos élete
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 448 oldal
  • ISBN 978-963-544-686-5

Karin Tanabe Egy kém/nő titkos élete

Eredeti ár: 4 590 Ft
Online ár: 3 672 Ft

Lakás a Fifth Avenue-n, bulik a Plaza-ban, két szép fiúgyermek és az ideális férj: Katharina Edgeworth élete csalókán tökéletesnek tűnik. 1954-et írunk és a háború utáni amerikai álom rémálommá vált.
  Katharina bevándorlók gyermeke, New York-ban született és nevelkedett, elitegyetemen végzett és négy nyelven beszél. Egy jól menő gyermeksebész felesége és nagy vagyon örököse. Aranykalitkában rekedt és kétségbeesetten menekül az otthoni korlátok elől. Amikor megkeresi őt az FBI, és felkérik, hogy legyen az informátoruk, Katharina megragadja a lehetőséget. Egy férfi a múltjából magas rangú szovjet kém lett, de eddig senki sem tudott a bizalmába férkőzni. Katharina a tökéletes személy erre a munkára.
  Az FBI elvárásai és a KGB titkai között ingadozva futár lesz, aki ellopott kormányzati dokumentumokat visz Washington D.C.-ből Manhattanbe. A vele kapcsolatban álló ügynökök hamarosan kiesnek a játszmából és Katharina a legjobb úton halad, hogy titkos munkája tönkretegye az életét.

Egy klasszikus kémthriller pörgős fordulataival és a női főhősök árnyalt ábrázolásával az Egy kém/nő titkos élete ragyog az intrikáktól és az elfojtott vágyaktól.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok