Borítókép: Provence ízei

Kossuth Kiadó

Tulajdonságok

  • 195 x 235 mm, keménytáblás
  • 304 oldal
  • ISBN 978-963-544-740-4

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2022. október 13.

Gui Gedda, Marie-Pierre Moine Provence ízei

A piactól a terített asztalig

Eredeti ár: 7 500 Ft
Bevezető ár: 5 250 Ft

Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge – a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.

Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének. 

Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista