logo
Bazi nagy olasz vakáció

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2022. augusztus 31.

Sue Roberts

Bazi nagy olasz vakáció

Eredeti ár: 4 200 Ft
- Nyári katalógus (szept. 30-ig) -
Akciós ár: 2 940 Ft

Miután egy tragikus balesetben elvesztette élete szerelmét, a harmincéves Gina szenved. Kis vendégháza a brit Tóvidéken ugyan anyagi biztonságot nyújt, de a szívét már nem adja bele.

Amikor megérkezik egy új vendég, Fabio Garcia, Gina szikrát érz, amely emlékezteti, hogy nagyon is él. Fabio jőlépű, magas, sötét hajú, döbbenetesen kék szemmel, és ismét megnevetteti Ginát… annyi idő után. A bűntudat visszatartja Ginát, de a barátnői és egy (vagy három) pohár bor Fabio karjába lökik.

Nem komoly, gondolja Gina, épp erre van szüksége, így amikor Fabio meghívja családja omladozó olaszországi villájába, a Comói-tó partjára, igent mond.

Nehéz nem beleszeretni a nagy, homokkő Villa Luciába, fakó tapétájába, zöld zsalugátereibe és Fabióba, aki reggel ágyba hozza a friss kávét. Ám Gina tudja, hová tartozik, és még nem áll készen rá, hogy felfedezze a sármos olasz rejtett mélységeit.

Amikor Gina éppen meggondolná magát, Fabio húga olyan titkot árul el, amely miatt Gina elutazik. És megkönnyebbül. Mert igaza volt, amikor nem nyitotta ki a szívét Fabiónak, amikor otthagyta a villával és a holdfényes tóval együtt… Nem igaz?

Rendkívül izgalmas, szívmelengető romantikus komédia, amely az olvasóval marad jóval elolvasása után is.

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 320 oldal
  • ISBN 978-963-544-737-4

További ajánlatunk

Csillag és lóhere
Korábbi ár: 3 392 Ft
Akciós ár: 3 192 Ft
Te vagy az egyetlen
Eredeti ár: 3 600 Ft
Akciós ár: 2 880 Ft
Kongó
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
Szép álmokat, Feketerigó
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft