Borítókép: A szenzációs téli magaságyás
Kossuth Kiadó 2022
Tulajdonságok
  • 185 x 230 mm, puhatáblás
  • 120 oldal
  • ISBN 978-963-544-672-8

Doris Kampas A szenzációs téli magaságyás

Betakarítás novembertől márciusig

Eredeti ár: 4 990 Ft
Korábbi ár: 2 495 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 994 Ft

Betakarítás télen? Igen!

Magaságyásaid mostantól novembertől márciusig friss zöldségekkel és fűszernövényekkel örvendeztetnek meg.

Egy magaságyás szinte bárhol építhető – nagy kertben, sorházas területen, de akár teraszon vagy erkélyen is. Vidéken vagy városban, egyedül, családdal vagy közösségi kertben művelhető. Könnyű megépíteni, minimális gondozást igényel, a termés pedig bőséges – télen is, ha követjük e könyv tanácsait!

A növények helyes megválasztásával novembertől márciusig folyamatosan szedhetjük a friss, vitamindús zöldségeket és az aromás fűszernövényeket. Ráadásul a hidegben nem jelentkeznek olyan károsítók, mint a csigák vagy a mezei egerek, és a gyomlálást is elfelejthetjük.

A magaságyásokat télen általában kihasználatlanul állnak, az őszi betakarítások után tavaszig parlagon hevernek. Ez nagy kár, és valójában pazarlás is, mivel csak némi alapismeret kell hozzá, hogy friss vitaminhoz jussunk a téli hónapokban is! Ezt a tudást nyújtjuk át olvasóinknak, segítségével meglepően sokféle zöldséget tudunk termeszteni a magaságyásban télen is.

Tudjunk meg többet ezekről az érdekes fajtákról és a magaságyás téli védelméről, ismerjük meg csodálatos képességeiket, melyek segítségével átvészelik a telet.

A megfelelő feltöltéstől kezdve az ideális ültetési időpontokon, a helyes ültetési távolságokon, a jól megválasztott növénytársításon át a kártevők és betegségek elleni védelemig mindent megtalálsz ebben a könyvben ahhoz, hogy a téli magaságyásod gazdagon teremjen.

Viszlát téli depresszió – helló, színes zöldségek ott kinn, a hó alatt!

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok