logo
A szivárvány

Előrendelhető
Tervezett megjelenés: 2022. szeptember 29.

Carly Schabowski

A szivárvány

Eredeti ár: 4 500 Ft
Bevezető ár: 3 150 Ft

A poros deszkapadlón gondosan összehajtogatott papírlap hevert. Egy német nyelvű újságcikk, fakó fényképpel felfelé, amelyen két náci egyenruhás katona néz a fényképezőgépbe. Éppen vissza akartam tenni a dobozba a többi régi holmi közé, amikor a szöveg egy részlete megütötte a szemem. Elakadt a lélegzetem. Ismerem ezt a nevet.

London, napjainkban. Isla szeretett nagyapja történetein nőtt fel, amelyek a világháború előtti Lengyelországról szóltak és egy fiatal katonáról, aki bátran harcolt a németek ellen, hogy megvédje a honfitársait. Amikor a nagyapja kilencvenötödik születésnapjára készülve fényképeket keresgél, megdöbbenve pillantja meg a férfit náci egyenruhában. Minden hazugság lenne, amit róla tudott?

Nagyapja súlyos demenciában szenved, őt nem tudja megkérdezni, ezért Isla magára tekeri a szivárványszínű kendőt, amelyet a férfi a háborúból hozott, és nekilát, hogy kiderítse az igazságot. A történet, amit felfedez, letaglózza. Egy gyerekkori szerelemről szól, amit családi kötelezettség tép szét, és arról, hogyan kockáztatta az életét, a szerelmét és becsületét egy fiatal férfi, hogy titokban az igazságért harcoljon az ellenséges csapatok szívében…

Megható történet szerelemről, kötelességről és a családot átszövő titokról, igaz történet alapján.

Tulajdonságok

  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 352 oldal
  • ISBN 978-963-544-816-6

További ajánlatunk

Az időszakadék
Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 392 Ft
Bábel-Budapest
Eredeti ár: 3 200 Ft
Online ár: 2 560 Ft
Hazám
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 192 Ft
A gránátalmafa árnyékában
Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 792 Ft