Borítókép: Dallmayr 1. – A szép élet álma
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 416 oldal
  • ISBN 978-963-544-986-6

Lisa Graf Dallmayr 1. – A szép élet álma

Dallmayr

München, 1897. Anton Randlkofer és a felesége, Therese két éve együtt vezetik a népszerű, rendkívül elegáns Dallmayr csemegeboltot a Diener utcában, és nevelik három gyermeküket. Miközben a jómódúak ínycsiklandó édességeket, egzotikus gyümölcsöket és kiváló kávékat vásárolhatnak náluk, az egyszerű polgárok a pompásan elrendezett kirakatok előtt álldogálva arról álmodoznak, hogy a Dallmayr vevői lehessenek.

Amikor azonban Anton Randlkofer váratlanul meghal, az a veszély fenyeget, hogy a családi vállalkozás ragyogó felívelésének hirtelen vége szakadhat. Anton öccse ugyanis már néhány nappal később azon mesterkedik, hogy jogellenesen megszerezze a virágzó üzletet. A rendkívül határozott és elszánt özvegy eltökéli, hogy nem engedi át a terepet a sógorának, és bátran a vállalkozás élére áll. Akkor még nem tudja, hogy a saját négy fala közt is titkok lappanganak…

 Miközben nyomon követjük a valós Randlkofer család izgalmas és nem mindennapi történetét, szinte magunk elé képzeljük a csemegebolt polcain sorakozó, a boldog békeidőkben nagyrészt még ritka különlegességeknek számító finomságokat. A kiváló üzleti érzékkel megáldott Therese receptötletekkel is ellátta a vásárlóit, így most az olvasókat is megörvendezteti ezekkel a leírásokkal, egyben betekinthetünk Randlkofer asszony sajátos marketingterveibe is.

 Lisa Graf izgalmas, szívmelengető családregény-sorozatot alkotott az 1700-ban alapított, mára világszerte sikeresen működő Dallmayr századfordulós korszakából.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok