Borítókép: Az utolsó lélegzet
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, füles kartonált
  • 352 oldal
  • ISBN 978-963-544-929-3

Hilary Davidson Az utolsó lélegzet

Eredeti ár: 4 990 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 994 Ft

Egy izgalmakkal teli thriller egy halott nőről, aki megjósolta, hogy meg fogják gyilkolni, és a húgáról, aki nem hagyja, hogy testvérével együtt eltemessék az igazságot.

Deirdre vigasztalhatatlan, amikor szeretett nővére, Caroline hirtelen meghal. De a bánatát vérfagyasztó zavarodottság váltja fel, amikor kap egy üzenetet, amelyet Caroline küldött több nappal korábban, és amelyben figyelmezteti őt, hogy a látszat ellenére a halála nem baleset lesz. Deirdre, aki már rég megszokta, hogy ő a család fekete báránya, elfedi tetoválásait, és Manhattanbe megy nővére temetésére.

Az üzenet szerint Caroline férje, Theo már az első feleségét is megölte, és megúszta büntetlenül. A hír által felzaklatott Deirdre úton a temetőbe szembesíti Theot, aki kimutatja a foga fehérjét, és megosztja vele gyanúját, miszerint Deirdre „tökéletes” nővérének viszonya volt valakivel.

Paranoiásan és pont annyi információval ellátva, ami veszélyessé teszi, Deirdre leás a Caroline-nal együtt eltemetett felkavaró titkok mélyére. De ahogy egyre közelebb jut az igazsághoz, rádöbben, hogy a saját élete is veszélyben lehet…, és hogy valószínűleg több gyilkos is van a családban.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok