Borítókép: Mexikó a konyhámban
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 203 x 254 mm, keménytáblás
  • 192 oldal
  • ISBN 9789636360672

Mely Martínez Mexikó a konyhámban

Hagyományos, házias receptek

Eredeti ár: 10 990 Ft
Korábbi ár: 5 495 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 5 495 Ft

VARÁZSOLJA KONYHÁJÁBA MEXIKÓ AUTENTIKUS ÍZEIT!

Mely Martínez számára a mexikói konyha mindig is a családról, a közösségről és a hagyományokról szólt. Mely Tampicóban született és nőtt fel, és már egészen fiatalon sürgött-forgott a konyhában, a nyarakat pedig nagymamája Veracruz államban található farmján töltötte, ahol segített kukoricát őrölni a masa készítéséhez. Mexico in my Kitchen című népszerű blogját azért indította el, hogy megossza olvasóival az otthonról hozott recepteket és emlékeket, mára pedig az autentikus mexikói ételeket keresők első számú forrásává vált.

A több mint 80 receptet tartalmazó Mexikó a konyhámban a mexikói háztartásokban mindennap fogyasztott hagyományos ételeket gyűjti össze, beleértve Tamaulipas, Nuevo León, Veracruz, Puebla, México és Yucatán államok jellegzetességeit is. Most már Ön is elkészítheti ezeket az ételeket és italokat, beleértve az enchiladát, a carnitast, a chiles rellenost, a pozolét, a tamalt, a salsát, a buñuelót, az aguas frescast és még sok mást.

A könnyen követhető leírásokkal, lenyűgöző fotókkal és mexikói történetekkel kiegészített Mexikó a konyhámban című kötetben a saját otthonában is élvezheti a mexikói konyha ízeit.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok