Borítókép: Halld a belső hangod
Kossuth Kiadó 2023
Tulajdonságok
  • 140 x 197 mm, puhatáblás
  • 320 oldal
  • ISBN 9789635449446

Prem Rawat Halld a belső hangod

Hogyan találj békére egy zajos világban

Eredeti ár: 5 800 Ft
Korábbi ár: 3 480 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 2 900 Ft

Modern világunk forgataga kimeríti és elbutítja az embereket, eltompítja érzékszerveiket. Prem Rawat könyvében megtanít minket lecsendesíteni a külső zajokat, elmondja, hogyan hallhatjuk meg saját szólamainkat, ismerhetjük fel a bennünk csengő béke dalát, a bölcsesség harmóniáit. Attól a perctől fogva, hogy belső békénk hangja megszólal bennünk, képesek leszünk ellenállni a külvilág pusztító hangorkánjának.

A Halld a belső hangod Prem Rawat élete munkájának kiteljesedése. A könyv pontról pontra vezet végig minket azon az úton, amelynek célja saját belső hangunk felfedezése. A szerző többek között javasolja, hogy olykor sétáljunk egyet a természetben, figyeljük annak rezdüléseit, vagy naponta vonuljunk félre néhány percre, amikor tisztán érezhetjük a mélyből feltörni vágyó hálaérzetet. Arra biztat, szomjazzunk a békére, hogy zsigereinkben valóban megérezzük azt. A kérdés egyszerű: Tudjuk-e egyáltalán, hol vagyunk éppen most, és pontosan mit akarunk megtapasztalni ebből a világból?

Amint megtanuljuk meghallani belső hangunkat, óriási meglepetésben lesz részünk: átélhetjük saját létezésünk csodáját. Életünk és egész életfelfogásunk abban a percben gyökeresen megváltozik.

A könyv rendkívül érdekes és megdöbbentően tanulságos történeteken keresztül kalauzolja el az olvasót egy ősi tudás útján saját belső hangjának megszólaltatásához.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok