Borítókép: Testünk egyensúlya
Kossuth Kiadó 2024
Tulajdonságok
  • 140 x 215 mm, puhatáblás
  • 384 oldal
  • ISBN 9789635449903

Dr. Neal D. Barnard Testünk egyensúlya

Új tudományos eredmények az étkezés, a hormonok és az egészség kapcsolatáról

Eredeti ár: 5 990 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 4 193 Ft

Dr. Neal D. Barnard könyve azokat a friss és meglepő tudományos eredményeket mutatja be, amelyek rávilágítanak arra, hogy a hormonális egyensúly megbomlása milyen problémákat okozhat, és ezek miképpen szüntethetők meg étrendünk megváltoztatásával. Így javíthatjuk az egészségi állapotunkat, csökkenthetjük a fájdalmainkat, és alakunkat is kordában tarthatjuk.

Ételeinkben számos egészségkárosító anyag rejtőzik, amelyek daganatokat, meddőséget, menstruációs görcsöket, elhízást, hajhullást, hőhullámokat és megdöbbentően sok egyéb kórképet idézhetnek elő. Ezekben az elváltozásokban közös, hogy azok a hormonok váltják ki, amelyek az ételeinkben bújnak meg, vagy elfogyasztásuk hatására termelődnek szervezetünkben.

Dr. Barnard könyvéből megtudhatjuk, hogy az étrendi változtatásokkal hogyan enyhíthetjük a ránk nehezedő stressz következményeit, valamint a fájdalmak és a betegségek miatti szenvedéseket. A kötet külön érdeme, hogy a hormonszintet egyensúlyban tartó, finom és könnyen elkészíthető ételek receptjeit is közkinccsé teszi.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok