Borítókép: Mixed Signals – Megkavarva
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 352 oldal
  • ISBN 9789636363550

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 16.

B.K. Borison Mixed Signals – Megkavarva

Lovelight Farm

Eredeti ár: 5 800 Ft
Bevezető ár: 4 060 Ft

Layla Dupree már lemondott a szerelemről. Kifogta az összes halat a tengerből, és egyik kiábrándítóbbnak bizonyult, mint a másik. Úgy tűnik, hiába övé a romantikus Lovelight Farm kellős közepén megbúvó pékség, ez sem segít a szerelmi életén. Csak egy olyan társra vágyik, akitől megremeg a térde, nem pedig olyasvalakire, aki lelép a vacsoráról, és otthagyja őt a számlával.
Még jó, hogy Caleb Alvarez tudja a tökéletes megoldást. Miután megmentette Laylát egy újabb balul sikerült randevútól, egy egyszerű ajánlatot tesz: kötöttségek nélküli randizás egy hónapig. Caleb mindent megtesz, hogy újra felébressze Layla férfiakba vetett hitét, miközben a lány értékelést ad Caleb romantikus teljesítményéről. Mindenki jól jár. A randizás összes előnye az érzelmek és a teljesíthetetlen elvárások okozta nyomás nélkül.
Egy tényezőt azonban nem vettek figyelembe. A levegő tűzforrón izzik köztük, és a késztetés, hogy kapcsolatukat a következő szintre emeljék, csábítóbb, mint Layla mokkás-karamellás brownie-ja.
 
A nagy sikerű Lovelight Farm sorozat harmadik kötetében egy kisvárosi cukrász a jóképű seriffhelyettes segítségével megtanulja, hogyan várhat többet a hőn áhított szerelemtől.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok