Borítókép: Az időjóslány
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm, puhatáblás
  • 416 oldal
  • ISBN 9789635449279

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. május 8.

Rachel Lynn Solomon Az időjóslány

Eredeti ár: 5 790 Ft
Bevezető ár: 4 053 Ft

Ari Abramst mindig is lenyűgözte az időjárás, ezért nagyon szereti a tévés meteorológusi állását. Főnöke, a legendás seattle-i időjós, Torrance Hale túlságosan el van foglalva a volt férjével, a csatorna hírigazgatójával folytatott viharos kapcsolatával ahhoz, hogy mentora lehessen Arinak, pedig a lány nagyon vágyna rá. Ari, aki mindenben meglátja a jót, és örök optimista, ettől teljesen elkeseredik. Úgy tűnik, csak egyetlen ember érti meg a bánatát: Russell Barringer. a kedves, de visszafogott sportriporter.

Egy rémesre sikeredett karácsonyi buli után Ari és Russell úgy döntenek, hogy összefognak, és megoldják főnökeik kapcsolati problémáit. Miközben mindent bevetve, jó szándékúan dolgoznak az újraegyesítésen, nem várt fordulat következik be a saját életükben.

A Russell-lel való szoros együttműködés azt is jelenti, hogy a Arinak vállalnia kell a férfi előtt mindazt, amiről senkinek nem beszél. De vajon Russell el tudja fogadni Ari jó és rossz oldalát is…?

Rachel Lynn Solomon, az Ex Talk – Szerelem első szakításra sikerszerzője ismét fergeteges romkommal örvendezeti meg az olvasót. 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok