Borítókép: Taylor Swift stílusa – Egy pop- és divatikon korszakai (éldekorált kiadás)
Kossuth Kiadó
Tulajdonságok
  • 200 x 248 mm, keménytáblás
  • 352 oldal
  • ISBN 9789636364588

Előrendelés
Tervezett megjelenés: 2024. szeptember 30.

Sarah Chapelle Taylor Swift stílusa – Egy pop- és divatikon korszakai (éldekorált kiadás)

Eredeti ár: 14 990 Ft
Bevezető ár: 10 493 Ft

OFFICIAL BOOK - Éldekorált kiadás


Káprázatos. Páratlan. Felejthetetlen.

Taylor Swift generációjának legtermékenyebb történetmesélője, akinél a divat és a zene kéz a kézben jár: mindkettő jelentősen hozzájárult a róla alkotott képhez. Számára a vörös rúzs nem csupán egy sminkválasztás, hanem egy korszak emblémája. A miniszoknya nem egyszerűen egy csinos öltözék része, hanem egy páncél. A Taylor Swift stílusa a cowboycsizmától a magas sarkú cipőig, a mesebeli ruháktól a szőkített fürtökig, és a kettő közötti számos emlékezetes pillanatig járja végig a Taylor Swift-albumok mögötti fejlődés útját, miközben nyomon követi Swift zenei fejlődését és folyamatosan változó divatstílusát is.
Sarah Chapelle, a méltán népszerű Instagram-oldal és a Taylor Swift Style blog írója – a vörös szőnyeges megjelenésektől kezdve az utcai viseleteken át a turnékölteményekig –több mint egy évtizeden át dokumentálta Swift stílusát, és az egyes összeállítások mögött rejlő szándékot. Alapos kutatómunkát végzett a dalok, a dalszövegek és a kulisszák mögötti események terén is, és ezek segítségével egy olyan megasztár portréját festi meg, aki pontosan tudja, mit csinál. A Taylor Swift stílusa a popsztár megjelenése mögött rejlő „miért”-eket kutatja: a rejtett üzeneteket és utalásokat, a mélyebb jelentéstartalmakat egy-egy ruhaszegély vagy frizura mögött, melyek az egyes zenei pillanatok érzelmi kontextusáról is sokat elárulnak. 
A több mint kétszáz fotó Swift korai, nashville-i countryénekesnői időszakától kezdve  egészen napjainkig, popikonná válásának pillanatáig dokumentálja a sztár öltözködését, a szerző értő kommentárjaival kiegészítve.
Taylor Swift stíluskorszakainak meghatározó könyve minden „Swiftie” számára kötelező darab.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok