Borítókép: Városkalauz - Velence
Kossuth Kiadó 2016
Tulajdonságok
  • 130×190 mm
  • 290 oldal
  • színes fotók, térképek
  • ISBN 9789630983662

Városkalauz - Velence

Nyitott Szemmel - Városkalauz sorozat

Eredeti ár: 5 800 Ft
Online ár: 4 640 Ft

Kötetünket úgy szerkesztettük meg, hogy átfogóan bemutassa a várost és kultúráját, valamint bevezesse az olvasókat látnivalói világába:

◆A kötet elején szereplő Velence sava-borsa rész segítséget nyújt a legfontosabb nevezetességek kiválasztásában. Itt találjuk  a legkiválóbb látnivalókat, a Szerkesztő ajánlatában pedig egyedi élményekről, a legjobb bevásárlóhelyekről és a más tippekről olvashatunk.

◆ Ahhoz, hogy megértsük Velencét, múltjáról is tudnunk kell egyet s mást. A város történelméről és kultúrájáról szóló esszéket olyan szakértők írták, akik több éve itt élnek.

◆ A Részletes útikalauz fejezetben találjuk a látnivalók leírását. A főbb nevezetességeket számokkal jelöltük, melyeket visszakereshetünk a térképeken.

◆ Minden fejezet végén szerepelnek az ajánlott éttermek, bárok és kávézók listái is.

◆ A kötetben levő pompás fényképek nemcsak a város földrajzát vagy épületeit mutatják be, hanem igyekeznek visszaadni a település hangulatát, és megismertetnek minket lakóival is.

◆ Az Úti tippek részben gyakorlati információkat találunk öt nagyobb témakörre osztva, melyek a közlekedés, a szálláshelyek, a programok (köztük a művészetek, éjszakai élet, a fesztiválok vagy a gyermekprogramok), az ábécé-sorrendbe szedett tippek és a nyelvi útmutató. A térképeket az első fülön található tartalomjegyzék alapján könnyű visszakeresnünk.

◆ A könyv végén részletes utca-térképeket találunk, melyeken szerepelnek az éttermek, bárok, kávézók és szállodák is.


További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok