Ventus Libro Kiadó 2011
Tulajdonságok
- 195 x 240 mm
- 256 oldal
- színes fotókkal
- ISBN 9789639926028
Tonia Reinhard ÉTTREND - 200 szuperétel
A Föld legegészségesebb ennivalói
Az ipari előállítású élelmiszerek és a vásárlókat hatalmas választékkal bombázó nemzetközi bevásárlóközpontok korában, egyre fontosabbá válik, hogy tudatosan válogassunk az elénk kerülő alapanyagok között. E nagyszerű kiállítású képes könyvet fellapozva, megtaláljuk a legfontosabb élelmiszereket, a gyümölcsöktől, zöldségektől a tejtermékekig, az egyre népszerűbb magvaktól a fűszerekig, a húsféléktől a gombákig, sőt egészen az algákig. Étrendünk összeállításához is segítséget nyújtanak a szerzők azzal, hogy jó ötleteket adnak az ételek elkészítési módjához és az egyes élelmiszer alapanyagok egymással való párosításához. E hasznos kézikönyvnek minden olyan konyhában ott van a helye, ahol nemcsak ízletes, hanem egyben egészséges ételek készülnek.