Borítókép: Kvízfolyam -  Magyar történelem
Ventus Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 130 x 205 mm
  • 174 oldal
  • ISBN 978-615-524-066-9

Gottesmann Péter, Szilágyi Rita Kvízfolyam - Magyar történelem

feladatok, megoldások 3 szinten

Eredeti ár: 1 200 Ft
- Húsvéti gyerekkönyv akció -
Akciós ár: 360 Ft

Rejtvény-sorozatunk kötetei mindig egy-egy témát járnak körül - ezúttal a magyar történelem érdekességei, fölemelő és feszült pillanatai, kiemelkedő alakjai szerepelnek a fejtörő feladványokban.

A kérdéskörrel most ismerkedők számára Kezdő fejezetünk kínál szórakoztató – és reményeink szerint: megválaszolható! – kérdéseket. Ezt követi a Haladó rész, már valamivel csavarosabb tematikával. Akinek pedig ez sem elég, azt várja Mester fokozatunk, amelyben már valóban nehéz, de talán épp a legérdekesebb kérdések következnek. A megoldások – az egyszerűség kedvéért – mindig közvetlenül az adott fejezet után találhatók.

Nemcsak a kötetek felépítésében, a feladatok összeállításában is újdonságra törekedtünk a megszokott kvízekhez képest – a különböző játéktípusok ötvözésével. A hagyományos „kérdés-felelet”-ek mellett nyelvi játékok, keresztrejtvények, úgynevezett kakukktojások és egyéb meglepetések szerepelnek. A válaszokban, megoldásokban kerülni igyekeztünk az „adathalmokat” – inkább az érdekességekre, az egyszerűbb és megjegyezhető tudnivalókra koncentráltunk. A rejtvények közti szünetekben pedig, pihentetőül, a rejtvények „főhőseiről”, az egyes korok jeles szereplőiről olvashatnak színes történeteket.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok