Borítókép: A kiskutyák titkos nyelve
Ventus Libro Kiadó 2015
Tulajdonságok
  • 170 x 225 mm
  • 224 oldal
  • színes fotókkal
  • ISBN 978-615-553-510-9

Andrew Banks A kiskutyák titkos nyelve

A kölyökkutyák testbeszéde


Eredeti ár: 3 990 Ft

Vajon, mit akar mondani a kiskutyánk?

Minden gazdi szeretné érteni a kölyökkutyák testbeszédét.

Amikor hazaviszünk egy aranyos kiskutyát, még nem is sejtjük, mennyi energiát igényel a gondozása, tanítása. Amikor egy állatkölyök érkezik a családba, még nem tud az elvárásainknak megfelelően viselkedni: sok mindenre meg kell tanítani, és ehhez rengeteg időre és türelemre van szükség. Elengedhetetlen, hogy megértsük, miért viselkedik éppen így vagy úgy kedvencünk.

Tanácsainkkal segítünk eligazodni abban, hogy mit üzen a kiskutyánk viselkedése. Megtudhatjuk azt is, hogy ő hogyan értelmezi a mi testbeszédünket, és hogyan lehet kialakítani megfelelő kommunikációt a kutyus és gazdája között. Emellett praktikus tanácsokat is adunk a neveléssel, egészségügyi és viselkedésbeli problémákkal kapcsolatban, és abban is segítünk, hogy miként lehet megerősíteni a kötődést a kis négylábúval.

Ez a hasznos kézikönyv segít megfejteni a kölyökkutyák titokzatosnak tűnő testbeszédét. A kulcs a félreértésektől mentes, hatékony és szeretetteli kommunikáció. Ha ez sikerül, mindenki jól jár: a kutyus boldog, a gazdi pedig magabiztos lesz.

 

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok