logo
Szextett
Bolgár György

Szextett

Eredeti ár: 3 600 Ft
Online ár: 2 880 Ft

A hetvenedik életévét taposó, dokumentumfilm rendező, Buda levelet kap Tasmániából, amelyben ötven évvel ezelőtti szerelme, a cseh Martina emlékezteti őt arra, hogy rövid kapcsolatuk elején Prágában megkérte a kezét, és hogy szándéka komolyságát hangsúlyozza egy nagy csokor rozsával lepte meg. A férfi nem emlékszik, és kételkedik Martina emlékeinek valódiságában, de a semmiből ismét felszínre bukó kapcsolatot mélyíteni szeretné.

Martina Csehszlovákia hatvannyolcas megszállása után hagyja el hazáját, férjhez megy egy angol férfihoz, aki egy idő után szexrabszolgaként használja: veréssel arra kényszeríti, hogy jelenlétében, barátaival, vendégeivel, azok minden igényét kielégítve szexeljen.

Budát leköti saját öregkori helyzete és az, hogy egy számára továbbra is ismeretlen nőnek vallhat következmények nélkül szerelmi életének kudarcairól: három elrontott, szerelminek indult házasság, sok-sok kaland, csalás, megcsalás. Megalázás, és megaláztatás. Kockázatos kalandutak minden megkapható, és elérhetetlen nő után. Kapuzárási pánik okozta zavarait kamaszkori élményekre vezeti vissza, de a halál közelségével járó tapasztalatok, a szex és halál napi koloncai arra késztetik, hogy egyre mélyebbre ásva szembe nézzen férfimúlttal és jelennel.

Váratlan fordulatot hoz Buda életében, amikor egyik éjszaka a kertjében egy síró csecsemőt talál, s ezt csak tetézi, hogy Martina váratlanul Európába érkezik, s úticéljainak egyike Budapest…

Tulajdonságok

  • 125 x 200 mm, füles kartonált
  • 248 oldal
  • ISBN 978-963-517-175-0

További ajánlatunk

Mielőtt a kávé kihűl
Korábbi ár: 3 060 Ft
Akciós ár: 2 880 Ft
Pár női név
Eredeti ár: 2 490 Ft
Akciós ár: 450 Ft
Jelenetek M. életéből
Eredeti ár: 1 890 Ft
Akciós ár: 450 Ft
Frida Kahlo és az élet színei
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár: 3 192 Ft