Borítókép: BBC History - XI. évfolyam, 8. szám (2021. augusztus)
Kossuth Kiadó 2021
Tulajdonságok
  • 216 x 286 mm, egyéb
  • 84 oldal
  • színes illusztrációkkal, fotókkal

Romsics Ignác, Győrffy Iván, Litván Dániel, Bárány Attila, Horváth Richárd, Karsai László, Mikó Árpád, Molnár Antal, Pálosfalvi Tamás BBC History - XI. évfolyam, 8. szám (2021. augusztus)

A világtörténelmi magazin

Eredeti ár: 895 Ft
Korábbi ár: 537 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 448 Ft

A világszerte népszerű történelmi magazin, a BBC History magazine magyar kiadása. A legnevesebb magyar és külföldi történészek írásai a legváltozatosabb témákban.

Az augusztusi szám fő témája: Hunyadi Mátyás kora: milyen uralkodó volt, milyen külpolitikai célok hajtották? Hogyan befolyásolta döntéseit és urakodását hite és apja példája. A Corvina-kutatás legújabb eredményei. Honnan ered a Mátyás-kultusz?

További izgalmas cikkek és írások: Tokiói olimpia – hogyan tört ki a párialétből Japán az 1964-es olimpia farvízén? Szerencse és könyörtelenség – a Tudor-ház felemelkedése. Több mint fogyókúra – a diéták és az emancipáció. Kannibál király – Fidzsi első és utolsó uralkodója. Spanyolország vs. Katalónia? Ki a felelős? – Karsai László a második világháborús hadbalépésünk okairól és körülményeiről. Dareiosz, a perzsa nagykirály. További színes érdekességek: melyik volt a legveszélyesebb olimpiai sportág; ferences prédikátorból törökverő hős; melyik a legértékesebb tetű; hogyan került gőzhajó a Balatonra?

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok