Borítókép: Kabir Bedi - Életem igaz története
Kossuth Kiadó 2021
Tulajdonságok
  • 150 x 227 mm, keménytáblás, védőborító
  • 368 oldal
  • ISBN 978-963-544-530-1

Kabir Bedi Kabir Bedi - Életem igaz története

Eredeti ár: 4 500 Ft
Korábbi ár: 2 250 Ft
- Tavaszi áreső -
Akciós ár: 2 700 Ft

Kabir Bedi Bollywoodból indult, dolgozott Hollywoodban, majd Európában lett sztár. Sorozata, a Sandokan, megdöntött minden televíziós nézettségi rekordot.

2010-ben Kabir megkapta Olaszország legmagasabb polgári kitüntetését és „Cavaliere” (lovag) lett.

Kabirra színészként világszerte valószínűleg leginkább az Octopussy című James Bond-filmben általa alakított gonosztevő miatt emlékeznek, de szerepelt a világ egyik legnézettebb sorozatában, a Gazdagok és Szépekben is. Az Oscar-díjakról döntő Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szavazati joggal rendelkező tagja.

Film, televízió, színház és rádió – Kabir mindenütt otthonosan mozog. A könyv lapjain megelevednek sikerekről és tragédiákról, mérföldkövekről és zsákutcákról, szerelmi kapcsolatokról, szeretetről és kínzó veszteségekről szóló történetei. A többmilliós rajongó- és követőtáborral rendelkező színész őszintén vall a hibáiról, valamint azokról a sikerekről, amelyekre büszke lehet India.

A kötet Kabir Bedi szokatlanul bizalmas, magával ragadó emlékirata; egy Delhiből induló, középosztálybeli fiú története, akinek pályafutása átívelt az egész földtekén.

 

A szerzőről

Kabir szerepelt Michael Cainnel az Ashantiban és Roddy McDowallel a Bagdadi tolvajban, valamint ő alakította A fekete kalóz (Il Corsaro Nero) című olasz film címszerepét. Ami az amerikai televíziót illeti, játszott a Hegylakóban, a Murder She Wrote-ban, a Magnumban, a Dinasztiában és az HBO számos minisorozatában. A színpadon szerepelt John Murrell Taj című darabjában a kanadai Luminato Fesztiválon, valamint M. M. Kaze darabjában, a Távoli pavilonokban a londoni West Enden. Indiában csaknem hetven bollywoodi filmben játszott, híres alakítása volt Rekha a Khoon Bhari Maangban.

Jótékonysági tevékenységéről és társadalmi szerepvállalásairól egyaránt ismert. 

Mumbaiban él feleségével, a következő könyvén dolgozik, azonban nem hagyta abba a színészetet sem, a televízióban pedig kommentátorként szerepel. Filmek és dokumentumfilmek narrátora, rendszeresen utazik három kedvenc városába, Rómába, Londonba és Los Angeles-be. Kabir számára „színház az egész világ.”

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok