Borítókép: BBC History - XI. évfolyam, 10. szám (2021. október)
Kossuth Kiadó 2021
Tulajdonságok
  • 216 x 286 mm, egyéb
  • 84 oldal

Romsics Ignác, Győrffy Iván, Litván Dániel, Békés Csaba, Gulyás Martin, Eörsi László, Gyarmati György, Rainer M. János, Zahorán Csaba, Pritz Pál, Benda László BBC History - XI. évfolyam, 10. szám (2021. október)

A világtörténelmi magazin

Eredeti ár: 895 Ft
Korábbi ár: 537 Ft
- Anyák napi akció -
Akciós ár: 448 Ft

A világszerte népszerű történelmi magazin, a BBC History magazine magyar kiadása. A legnevesebb magyar és külföldi történészek írásai a legváltozatosabb témákban.
Az októberi lapszám főtémája: az 1956-os szabadságharc. Békés Csaba a Nagy Imre-kormány külpolitikájáról, Gulyás Martin a munkástanácsok tevékenységéről, Eörsi László a forradalom négy elszánt résztvevőjéről, Gyarmati György a Március Újra Kezdjük mozgalomról, Rainer M. János az 56-os események rendszerváltás utáni feldolgozásáról közöl terjedelmes összefoglalót.
További cikkek, érdekességek: a szatirikus festő: William Hogarth és a Biblia; a balsors kufárai: akik nagyot szakítottak a legnagyobb középkori pestisjárványon; ledőltek az ikertornyok: valóban a globális történelem vett fordulatot 20 éve? Salemi boszorkányok: miért kellett meghalniuk? Évforduló: 25 éve kezdődött a tálibok első tombolása Afganisztánban; kilátó: vita az államszocializmusról az Akadémián, röviden a tamil civilizációról, a totyogók tűzszünetéről, a maffia és a nácik harcáról, és még több színes érdekesség a BBC History októberi lapszámában.

További ajánlatunk ehhez a kiadványhoz

TOP lista

Könyv újdonságok

Előrendelhetőek kedvezménnyel

Hangoskönyv újdonságok